OM TEKSTILE STREKKVEGGER

Veggtrekk med stoff er en klassisk måte å dekorere et rom på. Det ble også funnet i palassinteriør, bare på den tiden ble naturlig silke brukt til dekorasjon. I dag kan hvem som helst dekorere et rom med stoffstrekkvegger og tak, takket være de elegante og praktiske europeiske spenningssystemene til DESCOR-varemerket fra den tyske produsenten PONGS.

Tekstil veggkledning med DESCOR sømløse stoffer er et nytt ord innen interiør. Den eksklusive designen og den bredeste paletten av nyanser gjør det mulig å bruke lerretet til å dekorere ethvert rom, og den kraftige, praktiske overflaten på materialet har overgått vanlige tapeter og andre typer veggbelegg i drift.

Veggbekledning med DESCOR stretch-stoffer er en utmerket løsning for å dekorere ethvert rom. En bredde på 5 meter gjør at materialet kan brukes til store områder. Takket være den innovative installasjonsmetoden installeres systemet på kort tid, uten gassoppvarming og uten bygningsrester. Produktene har kvalitets- og sikkerhetssertifikater.