Partnere

Bli bedre kjent med de dyktige partnerne som hjelper oss med å levere unike tak- og veggløsninger for alle typer rom, bygg og installasjoner.

Untitled design (2)

Beate Kleven Interiørarkitekt MNIL

Beate er vår partner på interiørarkitektur, design og fargeharmoni. Blant hennes mange faglige og kreative styrker, kan hennes kunnskap og kjærlighet for motiv og farger trekkes frem som særskilte. Beate er en trygg støttespiller for deg som er opptatt av hvordan det ferdige resultatet fremstår, enten du har mye erfaring med interiørdesign eller er helt fersk.

Elektrotjenester

Elektrotjenester, med base på Lier, er vår samarbeidspartner på alt av el-installasjoner. Med lang erfaring og bred kompetanse i elektrikerfaget, sørger de for at alle installasjoner gjøres i tråd med alle forskrifter til den høyeste standard.

Untitled design (1)
Untitled design (4)

MF Design

MF Design er vår salgsagent i Vest-Norge. MF Design ble opprettet og drives av Marton Fiskå, og har kontorer på Jørpeland like utenfor Stavanger. MF Design tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innenfor både design og interiørprodukter. Befinner du deg i nærheten av Stavanger, anbefaler vi å ta kontakt med Marton for å bli bedre kjent med strekkvegger og strekktak.

Norlux

Norlux er vår trofaste leverandør av lysløsninger. Som sertifisert leverandør av Casambi Smart-lyskontrollere, bistår de med rådgiving og anskaffelse av markedets kanskje mest robuste og sofistikerte lyssystem. Med eksperthjelp fra Norlux, kan du være sikker på at bakbelysningen på din nye vegg eller himling blir slik du hadde forestilt deg.

Untitled design (3)