Kostnadseffektive, skreddersydde akustikkløsninger

En god akustikkløsning kan utgjøre en stor forskjell i rom og lokaler hvor akustikk skaper utfordringer i form av støy og gjenklang. Med en skreddersydd akustikkløsning fra Art Lux, får du en spesialtilpasset løsning som er laget for akkurat ditt rom og dine akustikk-, og designbehov – til en rimeligere pris enn de fleste standardløsninger på markedet.

Støy påvirker konsentrasjon og stressnivå

Høy takhøyde, store gulvflater og nakne veggflater er oppskriften på innendørs ekko og høyt støynivå. Man trenger ikke å fylle rommet med mange mennesker før ekkoet går fra å være frustrerende til rett og slett skadende. Dårlig akustikk fører til økt støynivå, og høyt støynivå kan føre til nedsatt konsentrasjon og økt stress.

Den naturlige måten å motkjempe uønsket støy er som kjent å møblere rommet godt, både på gulv og vegger. Men det er ikke alltid dette lar seg gjøre.

Gode akustikkløsninger er dyre

Prisgunstighet, effektiv akustikkforbedring og godt design. Med tradisjonelle akustikkløsninger har man måttet valgt kun to, ofte bare én, av disse fordelene. Man har rett og slett ikke kunnet få i både pose og sekk når det gjelder gode akustikkløsninger.

Èn av grunnene til at akustikkløsninger historisk sett har vært en kostbar affære, er at målgruppen for denne typen produkter ofte er profesjonelle aktører som har vært nødt til å prioritere budsjett til god akustikk i sine lokaler. Det har derfor ikke vært et utbredt behov i markedet for å tilby rimeligere løsninger hvor man ikke betaler for den nyeste, beste akustikkteknologien.

Bli kvitt ekko og gjenklang uten å inngå kompromisser

For mange vil derimot en rimeligere løsning, hvor man ikke betaler en overkurs for marginalt bedre akustikk, sørge for en langt bedre akustikk enn uten en akustikkløsning.

Enten man er begrenset av budsjett eller plass, eller man må opprettholde et spesifikt designuttrykk, vil ofte den rimeligste, mest plassbesparende og estetisk vakre løsningen være spesialtilpassede akustikkbokser fra Art Lux.

Spesialtilpasset størrelse og design til markedets beste pris

Når du kjøper akustikkbokser fra Art Lux får du alltid gode råd og anbefalinger før du legger inn bestilling. Uansett størrelse og form på ditt lokale, sørger vi for at du får en løsning som lever opp til dine forventninger. Samtidig forstår vi at en slik løsning ikke skal ødelegge interiørdesignet og helhetsopplevelsen du har jobbet hardt med å oppnå.

Siden vi benytter spesialvevde tekstiler når vi lager din akustikkløsing, kan vi levere akustikkbokser i alle regnbuens farger. Hvis du ønsker et spesielt motiv eller grafikk på din akustikkløsning, er heller ikke dette noe problem. Vi kan printe ditt design på alle våre akustikkløsninger, slik at både designuttrykket og bedriftsprofilen blir ivaretatt på best mulig måte.

Se vår siste installasjon

Ta kontakt for å finne ut mer om hvordan vår løsning kan passe ditt rom og budsjett

Hvis du har utfordringer med akustikk i ditt rom eller lokale, gjør du lurt i å ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon. Hvis du lar oss vite mer om ditt rom og dine akustikkutfordringer, skisserer vi en akustikkløsning som passer til ditt behov og budsjett.