Om Art Lux

Bli kjent med oss og våre partnere, finn ut hvor du kan besøke oss og utforsk produktsertifikater.

Laget for deg som elsker godt design

Art Lux AS ble grunnlagt i 2022 for å møte en raskt økende etterspørsel etter innovative og skreddersydde interiørløsninger. Med lang erfaring fra byggebransjen, ble det for oss tydelig at folk flest allerede er lei av tradisjonelle interiørløsninger for vegger og himling, være det seg gips- eller panelvegger. Disse løsningene er rett og slett for dyre eller rigide (ofte begge deler).

Nytt produkt i Norge - installert av våre sertifiserte montører

Som eneste sertifiserte partner av Pongs, en av verdens ledende produsenter av tekstile strekkvegger og strekktak, legger vi sjelen vår i arbeidet vi gjør for våre kunder. Vårt mål som bedrift er å kunne tilby en helhetlig interiørløsning fra A til Å, hvor A er å validere dine idéer og Å er realiseringen av disse idéene.

Showroom i Hønefoss

Rett rundt hjørnet på Søndre Torv i Hønefoss Sentrum finner du vårt showroom med utstilling av strekkvegger og strekktak. Vi har installert et variert utvalg tekstiler, både hva gjelder design og funksjon.

I tillegg til et stillerom, isolert med Silencio® tekstil for komplett stillhet, har vi også bakbelyste løsninger så vel som produktprøver av alle tilgjengelige tekstiler og profiler.

Noe vi hører fra nesten alle som ikke har opplevd strekkvegger eller strekktak før, er hvor lite mening konsepet gav før de fikk muligheten til å fysisk kjenne på løsningen.

Kom innom vårt showroom neste gang du er i Hønefoss for å se og kjenne på mulighetene med tekstile tak- og veggløsninger.

Bli kjent med våre partnere

Selv om vi er eksperter på innendørs vegg- og taksystemer, vet vi at du kan ha behov for tjenester som ikke vi kan levere direkte til deg. Derfor har vi teamet opp med noen av de dyktigste folkene i distriktet på sine respektive fagområder.

Komplett sertifisering gir trygge, miljøvennlige produkter

Bærekraft, miljøvennlighet og godt inneklima er like viktig for oss som det er for deg. Når du går til anskaffelse av en ny interiørløsning, skal du kunne stole på at produktet skaper et godt inneklima, at det er trygt og sikkert når uhellet er ute, og at både produksjon og resirkulering av produktet foregår med et minst mulig klimaavtrykk.

Følg oss i sosiale medier