Bruksområder

Våre tak- og veggløsninger er mest brukt i kommersielle eller offentlige sammenhenger. Det er ikke bare mulighetsrommet hva gjelder design som gjør strekkvegger og strekktak til en favoritt; bakbelysning og støydemping er egenskaper som kan ta ditt lokale til neste nivå.

Velg din bransje:

Hotell

Funksjonelle, designfleksible tak- og veggløsninger kan gi liv til enhver lobby eller spisesal.

I samarbeid med en interiørdesigner eller interiørarkitekt vil du kunne utnytte hele potensialet produktspekteret vårt kan by på:

Akustikk

I åpne lokaler som lobbyer og spisesaler kan det ofte oppstå ekko og støy, spesielt i høysesong. Med våre akustikkløsninger kan du oppnå en bedre akustikk og et mer behaglig opphold for dine gjester.

Design

Designmulighetene med våre tak og veggløsninger er uendelige. Velg blant hundrevis av motiver i vår samarbeidpartner Pongs’ galleri eller del et høyoppløst (300dpi+) bilde med oss så ordner vi resten.

Lyskilde

Med mulighet for ledbakbelysning kan alle våre løsninger (akustikk, design) gjøres til en lyskilde. Enten man ønsker hel vegg, helt tak eller mindre displays kan LED-bakbelyste løsninger være et godt alternativ til ambient lighting.

Restauranter og uteliv

Når man skal pusse opp det som skal bli til et restaurantlokale er det en fin balansegang mellom kostnad og faktisk verdi for driften. Med våre fleksible tak- og veggløsninger kan du få mer, uten at det nødvendigvis koster mer.

Våre tak- og veggløsninger kan løse flere typiske utfordringer i én og samme løsning hvis man kombinerer produkter:

Design

Med custom, digital print kan vi garantere at resultatet står i stil med resten av restauranten sin identitet. Velg blant hundrevis av motiver i vår samarbeidpartner Pongs’ galleri eller del et høyoppløst (300dpi+) bilde med oss så ordner vi resten.

Akustikk

Støy er et uovervinnelig problem, spesielt i åpne lokaler. Det er med mindre du har akustikk- og støydemping fra Art Lux. Enten du ønsker mindre difusor-løsninger eller komplett tak/veggløsning, har vi en løsning for deg.

Lyskilde

Med mulighet for LED-bakbelysning kan alle våre løsninger (akustikk, design) gjøres til en lyskilde. Enten man ønsker hel vegg, helt tak eller mindre lysboks kan LED-bakbelyste løsninger være et godt alternativ til ambient lighting.

Bilforhandlerer og retail

Selger du produkter er det viktig at produktene er front og senter i ditt lokale. Vegger, tak, lyskilder og andre bakgrunnselementer bør være subtile, med én hovedfunksjon: fremheve det unike med produktet du selger.


Jevne, slette, og stilrene overflater er stikkord som alle er dekkende for våre tak og veggløsninger. I tillegg kan vi tilføye følgende egenskaper som kan utfylle ethvert showroom:


Lyskilde

Mange showroom og butikker velger lyskasser fremfor tradisjonelle armaturer for belysning av sitt lokale. Lyskasser byr på et langt mer behagelig lys samtidig som det gir en eksklusiv følelse sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. I tillegg til skreddersydde løsninger med lyskasser kan vi også tilby komplette tak- eller veggløsninger med samme lysende effekt, bare på en større flate.

Akustikk

I store showroom og butikklokaler kan det fort bli ekko og gjenklang. Dette gjelder spesielt for store lokaler med et minimalistisk interiørdesgin. Ved å installere våre støydempende akustikkløsninger kan du skape en god romakustikk i lokalet uten behov for å henge opp bilder på vegger og overfylle lokalet med møbler.

Ofte stilte spørsmål

Lenge var gipsplater nr. 1 blant takbelegg. Men er det slik i vår tid?

Sammenlignet med gips, installeres vårt DESCOR® system tre ganger raskere! Veggen tar kun en arbeidsdag: ingen tørketid og kun tre arbeidstrinn for ferdig resultat.

Sammenlignet med gipsplater produserer vårt DESCOR® system 40 ganger mindre avfall. 

Strekkevegger er ikke bare stilrene og enkle å installere, men gir også et utrolig sømløst resultat med en jevn overflate. Dette oppnås ved at strekkvegger er produsert for å gi deg et både praktisk og vakkert resultat.

Vårt produkt er en komplett overflate som enkelt erstatter materialer som gips, paneler eller plater.

Til å begynne med lager vi markeringer, setter profilen langs grensen, og strekker deretter tekstilene. Klar!

Alt avhenger av styrken: Hvis maling eller gips flasser av, må taket endres. Over tid kan teknisk rusk kollapse på stoffet og få det til å synke eller skade dets integritet. Materiale som holdes sikkert, trenger ikke demonteres.

Det er fullt mulig. Kombinasjonen av flernivåstrukturer av strekktak og andre materialer er veldig populær.

Strekktak er perfekt for uoppvarmede rom, for eksempel i kjellerstua eller på hytta. Våre løsninger tåler ekstreme temperaturer fra -40°c til +80°c.

For et best mulig resultat bør installasjonen utføres av sertifiserte montører. 

Har du en idé du vil diskutere?