Hvor kan du benytte strekkvegger-og tak?

Tekstil vegg og tak belegg

En uttalelse av moderne interiørdesign og en kilde til uendelige muligheter: DESCOR® er et innovativt konsept for tekstilinteriør og et smart alternativ til tradisjonell veggdesign. Kledningssystemet for vegger, tak og paneler er ikke bare enkelt, presist og rent å montere, det har også en spesielt glatt, sømløs overflate. DESCOR® kombinerer estetikk med maksimal funksjonalitet takket være gjennomtenkte funksjoner. Lydabsorberende egenskaper balanserer lyd, Sanitized® hygienisk funksjon beskytter pålitelig helsen. I tillegg kan alle materialer som brukes i DESCOR®-systemet skrives ut digitalt i høy oppløsning og individuelt. For deg betyr dette: maksimal selvrealisering. Arkitekter, designere og planleggere rundt om i verden er allerede entusiastiske for det.

Store rom

Store områder for enestående resultater. PONGS® er verdens ledende utvikler og produsent av premium vevde og strikkede trykkmaterialer opp til 505 cm brede og i ulike lengder. Stoffene våre er sertifisert for alle blekksystemer, og vi oppnår høyeste fargenøyaktighet og detaljer ved utskrift. Med profesjonell fargebehandling og ICC-profilering garanterer vi optimale utskriftsresultater.

Offentlige steder

Moderne objektdesign fra PONGS® forener estetikk og verdifulle funksjoner. Hotellet, catering og offentlige tjenester krever mer enn noen gang nye tilnærminger og løsninger for smart interiør. Innovative og helhetlige konsepter fra en enkelt kilde er etterspurt. Digitalt utskrivbare og utstyrt med ulike smarte funksjoner, forvandler de rom og hele objekter til et enhetlig, imponerende helhetskonsept.

Kino, teater og konferanserom

Tekstiler fra PONGS® – designet for å være i søkelyset. Og ikke bare på grunn av det iøynefallende utseendet, for kun gjennomtenkte funksjoner gjør dekor og scenetekstiler til en inspirasjonskilde for alle sanser. Følelser i teatret lever med en illusjon av rom og utmerket akustikk. PONGS® utstyrer teatre med storformat-printede scener, luksuriøse scenegardiner og optimale akustikk og blendingsløsninger.

Messer og utstillinger

Display så langt øyet kan se, men bare utmerket kvalitet kan varig overbevise. Tekstiler av høy kvalitet fra PONGS® får frem det beste av displaypresentasjoner. For en upåklagelig oppsetning støtter vi deg med ulike systemer for innendørs så vel som utendørs. Roll-ups eller suspensjoner får riktig oppmerksomhet i butikken, bakgrunnsbelyste tekstiler gjør budskapet ditt til et effektivt blikkfang.

Ofte stilte spørsmål

Når man skal oppgradere et rom eller lokale kan man velge mellom mange ulike typer veggbelegg.

Tradisjonelle typer som panel og gips har helt klart sine styrker på enkelte bruksområder. Gips er et veggbelegg foretrukket av mange, mye grunnet dens lange fartstid, rigiditet og oppfylling av et bredt spekter forskrifter for nybygg.

Har man derimot ikke behov for egenskapene tradisjonelle gipsplater bringer med seg, er en tekstil vegg- eller takløsning et langt mer fleksibelt, funksjonelt og lekkert alternativ. Med rask og enkel installasjon (de fleste rom utføres på én dag] gir strekkvegger fra Art Lux deg et plettfritt resultat til avtalt tid.

Nei, våre produkter er komplette innendørs tak- og veggløsninger. Våre løsninger monteres på toppen av eksisterende gips, panel, mur eller tapet med et spesialdesignet profilsystem.

Profilsystemet monteres med skruer langs kanten på veggen. Deretter strekkes tekstilet og festes i profilsystemet hele veien rundt veggen.

Hvis du vil lære mer om installasjonsprosessen, kan du se denne videoen.

Det avhenger av tilstanden på eksisterende overflate. Hvis overflaten flassser, for eksempel maling eller gips, anbefaler vi at overflaten bearbeides før installasjon.

Hvis man ikke bearbeider slitte, flassende overflater, kan rusket fra overflaten lande på tekstilet og svekke dets integritet.

Hvis overflaten derimot ikke flasser (eller har fare for å begynne å flasse over tid) kan man trygt installere våre systemer over både panel, tapet, murvegger for å nevne noen.

Det er fullt mulig. Kombinasjonen med flernivåstrukturer av strekktak og andre materialer er veldig populær. Det reduserer også forberedelsen som kreves for installasjon.

Våre løsninger er perfekte for uoppvarmede rom, som i kjellerstua eller på hytta. Med aluminiumsprofiler og spesialutviklede tekstiler trenger du heller ikke å bekymre deg for temperatursvingninger.

Våre tak- og veggløsninger tåler ekstreme temperaturer fra -40°c til +80°c.

Til tross for at det er mulig å bestille det utstyret man trenger, vil man få best resultat ved å bruke en sertifisert montør. Ved å bruke vår komplette løsning med planlegging, materialer og montering får du også 10 års garanti på veggen din.