OM PRODUKTET VÅRT

Strekkvegger og strekktak, også kjent som tekstilvegger, åpner en helt ny verden av muligheter for deg som vil fremstille rommet ditt akkurat sånn som du hadde sett for deg. 

Gjør hjemmet ditt til ditt hjem med strekkvegger og strekktak fra Artlux.

1

Ditt rom, ditt design

Fra smakfulle pantonfarger til bakbelyste, høyoppløste prints med eget design – Her er det bare kreativiteten din som setter grensene.

2

Sikkerhet først

Alle våre produkter er PVC-frie og brannhemmende.Det betyr null farlige gasser. Og når du omsider bestemmer deg for å pusse opp igjen kan du resirkulere det gamle tekstilet.

3

Enkel installasjon

I motsetning til andre, lignende produkter krever installasjon av strekktak minimalt med utstyr og montører. Montering foregår som oftest på én dag, og du vil ikke en gang merke at vi har vært der.

Ofte stilte spørsmål

Lenge var gipsplater nr. 1 blant takbelegg. Men er det slik i vår tid?

Sammenlignet med gips, installeres vårt DESCOR® system tre ganger raskere! Veggen tar kun en arbeidsdag: ingen tørketid og kun tre arbeidstrinn for ferdig resultat.

Sammenlignet med gipsplater produserer vårt DESCOR® system 40 ganger mindre avfall. 

Strekkevegger er ikke bare stilrene og enkle å installere, men gir også et utrolig sømløst resultat med en jevn overflate. Dette oppnås ved at strekkvegger er produsert for å gi deg et både praktisk og vakkert resultat.

Vårt produkt er en komplett overflate som enkelt erstatter materialer som gips, paneler eller plater.

Til å begynne med lager vi markeringer, setter profilen langs grensen, og strekker deretter tekstilene. Klar!

Alt avhenger av styrken: Hvis maling eller gips flasser av, må taket endres. Over tid kan teknisk rusk kollapse på stoffet og få det til å synke eller skade dets integritet. Materiale som holdes sikkert, trenger ikke demonteres.

Det er fullt mulig. Kombinasjonen av flernivåstrukturer av strekktak og andre materialer er veldig populær.

Strekktak er perfekt for uoppvarmede rom, for eksempel i kjellerstua eller på hytta. Våre løsninger tåler ekstreme temperaturer fra -40°c til +80°c.

For et best mulig resultat bør installasjonen utføres av sertifiserte montører. 

Med DESCOR®, det innovative konseptet for tekstilinteriør, åpner det seg helt nye dimensjoner i vegg- og takdesign. Systemet for å dekke vegger, tak og paneler redefinerer helt eksklusivt romdesign og er det moderne alternativet til konvensjonelle tapeter og belegg. DESCOR® er ikke bare enkelt, presist og rent å montere, men kjennetegnes også av et spesielt sømløst resultat og en glatt overflate. Systemet kombinerer dermed estetikk og de høyeste funksjonelle egenskaper. Smarte egenskaper muliggjør helt nye romarkitekturer, og med et spekter av nesten ubegrensede designmuligheter lar ingenting å være ønsket.

Enten for privatliv eller kontrakts sektoren, for nybygg eller renoveringer – DESCOR®-systemet passer for hvert prosjekt og hvert rom. Tekstilene vi bruker er ikke bare blant de bredeste tilgjengelige på markedet, de er også utstyrt med alle nødvendige kvalitets- og sikkerhetssertifikater. I perfekt koordinering med det innovative monteringssystemet forvandler de et rom til et estetisk og funksjonelt helhetskonsept på svært kort tid.

Hva er forskjellen mellom DESCOR® produkt og alternative produkter? Tenk på eksempelet med gips!
Sammenlignet med gipsplater har du med DESCOR® systemet 5 ganger flere applikasjonsmuligheter: glatte hvite vegger, motlys, akustikk, projeksjon og individuelle utskrifter

Sammenlignet med gips, installerer vårt DESCOR® system tre ganger raskere! Veggen tar kun en arbeidsdag, ingen tørketid og kun tre arbeidstrinn for å få resultatet.

Sammenlignet med gipsplater produserer vårt DESCOR® system 40 ganger mindre avfall. Du har lavest avslag, lite avfall og lave avhendingskostnader.

Visste du at DESCOR® er 30 ganger lettere enn gipsplater? Det er alltid den beste løsningen. DESCOR® er ikke bare enkel, presis og ren å installere, men også preget av et spesielt sømløst resultat og en jevn overflate. Dermed kombinerer systemet estetikk og de høyeste funksjonelle egenskapene. Intelligente funksjoner gir en helt ny arkitektur av rom, og utvalget av nesten ubegrensede designmuligheter overlater ingenting å være ønsket.

Fordeler med vårt produkt:

 • Fordeler med vårt produkt:
 • Økologi | Vår grønne erklæring
 • Brannsikkerhet
 • 10 års garanti
 • Installasjonsmetode – ingen støy, avfall og støv
 • Montering 3 ganger raskere i stedet for gips
 • Perfekt overflate
 • Varmebestandighet, tåler temperaturer fra -40 til +80,
 • deformeres ikke under påvirkning av høye og lave temperaturer
 • Holdbarhet, 15 ganger sterkere enn PVC
 • God lydisolering, noen tekstiler er laget direkte for lydisolering
 • Muligheten for å bruke arkitektonisk design

AKUSTIKK

Stillhet er lyden av indre ro. Akustiske øyeblikk blir stadig viktigere i interiørdesign, fordi moderne design, som bør påvirke alle sansene våre positivt, blir mer og mer etterspurt. Kun optimal akustikk gjør merkbar komfort perfekt.

Lydabsorberende tekstiler fra PONGS® er konseptuelt ambivalente. Brukt i DESCOR®-systemet harmoniserer de lyden i rommet og overbeviser samtidig visuelt, enten det er med en tredimensjonal overflate som SILENCIO® eller krøllesikker som AKUSTICO®. Takket være lyse farger og detaljerte trykk blir disse tekstilene et dekorativt element for vegger, tak, romdelere eller møbler.

Acoustic upgrade for meetings (Athens, Greece)
Architects: Ersi Spartoti | Implementation: Atlas P. Kousouris & co E.E.
Implemented solution: Digitally printed AKUSTICO®

SE LYDABSORBERENDE TEKSTILER

PERFEKT BAKGRUNNSBELYSNING

Lys skaper atmosfære og stemning; det er et av de viktigste elementene i et arkitektonisk konsept fordi det har en direkte effekt på følelser. Å skape den perfekte fordelingen av lys er noen ganger den ultimate tekstildisiplinen. De jevnt opplyste DESCOR® vegger og tak setter dermed nye standarder innen arkitektur. Spesialdesignede tekstiler skaper en levende kobling mellom funksjonalitet og estetikk.

PONGS® produserer de beste produktene i verden for optimal belysning og oppfyller de høye kravene fra markedet med spesialdesignede innovative stoffer: minimumsavstanden mellom trådene på grunn av tett veveteknologi, ingen rynkekant, nesten ingen hvite og svarte rifter, og utmerket lysspredning og lysoverføring.

Anthony’s Kitchen Star Restaurant (Meerbusch, Germany)
Architects: Living Concept Consulting GmbH | Implementation: C&K GmbH
Implemented solution: Digitally printed DESCOR® PREMIUM Acoustic

GODT INNEKLIMA

DESCOR®-systemet for tekstile strekkvegger og tak er svært fleksibelt og kan tilpasses alle romlige forhold. Klima – og varmesystemer kan også enkelt integreres i romkonseptet ved hjelp av de nyeste standardene og takket være innovative løsninger. Tekstilveggene og -takene skaper en hyggelig atmosfære og en koselig romfølelse.
Sammen med varme – og luftsystemer tar DESCOR®-systemet romklimaet til neste nivå. Ved hjelp av passende underkonstruksjoner og klaffsystemer kan for eksempel ventilasjonsrør og radiatorer monteres og diskret skjules av tekstilstrekktakene. Rommene er utstyrt på høyeste tekniske nivå, men beholder alltid sitt elegante utseende.

Private building Düsseldorf
Implemented solution: Digitally printed DESCOR® PREMIUM Acoustic