Førjulskampanje

Før Julen ringes inn er det mye som skal planlegges og gjøres. Hvis du først nå har fått en idé om å friske opp hjemme, er det nok for sent.

Eller, er det egentlig det?

Vi starter julefeiringen litt tidligere i år, med 10 % rabatt, slik at du kan få montert ny himling eller vegg i tide før Julefreden senker seg.

Få -10 % på din bestilling før Jul

Hvis du ønsker deg strekktak eller himling til Jul, bør du slå til nå. Med 10 % rabatt på alle* ferdig installerte produkter, blir vår løsning for innendørs vegg og himling enda rimeligere sammenlignet med en tilsvarende løsning i gips eller panel.

Velg mellom alle tekstiltyper

Kampanjen gjelder for montering av alle typer tekstil. Enten du vil friske opp hjemme med et særegent design på veggen i form av digitaltrykk (se prosjekteksempel), er på utkikk etter en ensfarget vegg uten sparkel og maling, eller du vil ha en akustisk vegg med støydempingsegenskaper, får du 10 % rabatt på hele orderen* – ferdig montert!

Bestill før 24. november for montering før Jul

Hvis du ønsker å få din ordre montert før Julaften, må du sørge for å legge inn din bestilling så raskt som mulig. Bestiller du før 24. november, kommer vi og monterer din tak og/eller veggløsning før julefreden senker seg.

Men vær rask – montering før Jul vil foregå på førstemann til mølla-prinsippet. Ingen bestillinger er bindende før du har bekreftet at monteringsdatoen passer for deg, så ikke nøl med å ta kontakt.